Sporto naujienos

 

Kalėdiniai krepšinio turnyrai

Kiekvienais metais gruodžio mėnesį  Pagėgių savivaldybės meno ir sporto mokykla rengia tradicinius  įvairių sporto šakų respublikinius Kalėdinius turnyrus, į kuriuos sukviečia savo draugus iš aplinkinių Lietuvos miestų, taip stiprindama bendradarbiavimą ir draugystę su kitų rajonų ir savivaldybių sportininkais.

Gruodžio 27 d. Pagėgių A.Mackaus gimnazijos sporto  salėje vyko jaunučių Kalėdinis krepšinio turnyras, kuriame dalyvavo komandos iš Šilutės sporto mokyklos, Tauragės sporto klubo ,,Žaibas‘‘ ir Pagėgių meno ir sporto mokyklos. Po atkaklio kovos, treti liko šeimininkai- pagėgiškiai, antri – Tauragės sporto klubo ,,Žaibas‘‘jaunieji krepšininkai, pirmąją vietą iškovojo  Šilutės sporto mokyklos komanda. Ilgosios pertaukos metu vyko tritaškių ir baudų metimo varžybos. Tritaškių metimus laimėjo šilutiškis D.Mulskis, baudų – šilutiškė E.Vaitkutė.  Visos komandos buvo apdovanotos taurėmis, žaidėjai – medaliais, baudų ir tritaškių konkursų nugalėtojai – spacialiais prizais, kuriuos įsteigė Pagėgių meno ir sporto mokykla, o įteikė mokyklos direktorė Evelina Norkienė.

Gruodžio 28 d. toje pačioje Pagėgių A.Mackaus gimnazijos sporto slėje vyko Kalėdinis jaunių krepšinio turnyras, į kurį atvyko komandos iš Šilutės ir Šilalės sporto mokyklų. Nenugalimi buvo šilališkiai, antrąją vietą iškovojo šilutiškiai, treti liko pagėgiškiai. Baudų  ir tritaškių metimų konkursus  laimėjo vėl šilutiškiai: tritaškių – A.Savickas, baudų – R.Paulauskas. Visos komandos  buvo apdovanotos Pagėgių meno ir sporto mokyklos įsteigtomis taurėmis, žaidėjai – medaliais ir specialiais prizais, kuriuos įteikė mokyklos direktorė Evelina Norkienė.

 

 

Pagėgių savivaldybės meno ir sporto mokyklos informacija

 

 

 

 

Kalėdinė dovana – I vieta tinklinio turnyre

 

2018 m. gruodžio 17 d. Pagėgių Algimanto Mackaus gimnazijoje vyko Kalėdinis merginų tinklinio turnyras, kurį  organizavo  Pagėgių savivaldybės  meno ir sporto  mokykla.  Turnyre dalyvavo Palangos sporto mokyklos, Šilalės rajono Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos bei Pagėgių meno ir sporto mokyklos tinklininkių komandos.

Kalėdinę dovaną mokyklai – pirmąją vietą  iškovojo  Pagėgių meno ir sporto mokyklos pirmoji komanda. Antroji vieta atiteko – Palangos sporto mokyklos tinklininkėms, trečioji  – Pagėgių meno ir sporto mokyklos antrojai komandai, ketvirtoje vietoje liko Pajūrio gimnazijos sportininkės.

Komandos – nugalėtojos  buvo apdovanotos taurėmis, medaliais bei padėkos raštais. Turnyrą organizavo ir komandas ruošė Pagėgių meno ir sporto mokyklos tinklinio mokytojas Antanas Musvydas. Ačiū buvusiam mokyklos  mokiniui Kristupui Gružui už teisėjavimą ir Pagėgių Algimanto Mackaus gimnazijos kūno kultūros mokytojui Stasiui Balčėnui už sekretoriavimą.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Parašykite komentarą