Sporto šventė „Pasistenk 20 kartų”

 

Spalio 1 d. Pagėgių Algimanto Mackaus gimnazijos stadione vyko Pagėgių savivaldybės meno ir sporto mokyklos 20-mečiui skirta sporto šventė „ Pasistenk 20 kartų“.

Į šventę susirinko apie 70 dalyvių, kurie buvo suskirstyti į amžiaus grupes: iki 11 metų, 12-19 metų, 20 metų ir daugiau. Krepšinio, tinklinio, futbolo, lengvosios atletikos ir laisvųjų imtynių stotelėse jie varžėsi patys su savimi – užduotis bandė įveikti 20 kartų. Po rungčių kiekvienas turėjo galimybę laimėti skanumynų žaidime „Pataikyk į prizą“.

Visi šventės dalyviai buvo apdovanoti specialiais atminimo medaliais. Tiems, kam pavyko surinkti daugiausiai dvidešimtukų – specialiais mokyklos rašikliais ir šokoladais.

Daugiausiai surinkusiems taškų buvo įteikti specialūs prizai „Tau pavyko“. Jais buvo apdovanoti: amžiaus grupėje iki 11 metų – Urtė Kalnaitytė (86 tšk.) ir Karolis Venckauskas (87 tšk.), 12-19 metų amžiaus grupėje – Žemyna Malinauskaitė (88 tšk.) ir Gabrielius Lacis (96 tšk.), vyriausiųjų grupėje nenugalimi buvo Greta Musvydienė (90 tšk.) ir Antanas Musvydas (86 tšk.).

Visą mokyklos bendruomenę su švente pasveikinti atvyko Pagėgių savivaldybės mero pavaduotojas Edgaras Kuturys. Jis perdavė linkėjimus nuo savivaldybės mero, administracijos direktoriaus, tarybos narių, pasidžiaugė mokyklos kolektyvu, bendruomene, veikla ir pasiekimais bei įteikė didžiulį krepšį saldainių.