TV konkurso ,,Dainų dainelė‘‘ III etapas televizijoje!

Nuskambėjo mūsų mokinių dainos TV konkurso ,,Dainų dainelė‘‘ III etape televizijoje!
Už nuoširdų visų metų darbą, meilę muzikai, kūrybiškumą ir atkaklumą dėkojame solistui Matui Sragauskui, mergaičių vokaliniam ansambliui: Evitai Pilkionytei, Gabijai Oberauskaitei, Rugilei Milašauskaitei, Rugilei Jonelytei, Urtei Sauspreikšaitytei, Kotrynai Norkutei, Kamilei Putytei, Gabijai Račkauskaitei, Anetai Pociūtei, Gabijai Gudaitytei, Darijai Šegždaitei, dainininkų vadovei Reginai Pilkionienei, koncertmeisterėms – Nadeždai Snigir ir Evelinai Norkienei.
Už nuolatinį palaikymą dėkojame visiems tėveliams, o Ligitai Sragauskienei, Jūratei Milašauskienei, Jurgitai Kunciūtei ir Gražinai Pocienei – už palydėjimą į konkursą ir pagalbą. Už saldžias dovanas ačiū tariame savivaldybės merui Vaidui Bendaravičiui.
Nuoširdus ačiū mūsų rėmėjams, kurių dėka mergaičių vokaliniam ansambliui buvo pasiūtos naujos suknelės – Eugenijui Dargužui ir Pagėgių savivaldybės tarybos nariams: Edgarui Kuturiui, Remigijui Kleneriui, Juozui Žuklijai, Ramutei Valančienei.
Kas dar nebalsavote už jaunuosius dainininkus, kviečiame tai padaryti iki šeštadienio, t. y. balandžio 23 d. LRT.lt portale https://www.lrt.lt/projektai/dainudainele