Tinklinio stovykla

Liepos 1-2 dienomis prie Kucių ežero išdygo palapinių miestelis. Tai Pagėgių savivaldybės meno ir sporto mokyklos tinklininkai iš Stoniškių, Šilgalių ir Natkiškių sugūžėjo į Kucius.

Tinklininkų stovyklą, finansuojamą iš  ,,Vaikų  socializacijos projekto 2021 m” , mokiniams, besimokantiems pagal NVŠ tinklinio programą  surengė mokytojai Alvyra Jankantienė ir Antanas Musvydas.

Pirmoji diena prabėgo labai turiningai – pravestas tinklinio turnyras, apdovanoti nugalėtojai ir prizininkai. Tinklinio turnyrui vadovavo mokytojas Antanas Musvydas.

Sportininkų atgaiva kūnui ir sielai tapo maudynės ežere.

Sportininkams pietus, vakarienę ir pusryčius ruošė mokytoja Alvyra Jankantienė.

Po darbų, su gera nuotaika, linksmai nusiteikusios, su prizais rankose atvyko mokyklos direktorė Evelina Norkienė, pavaduotoja Lina Ambarcumian, mokytoja  Regina Pilkionienė.

Taip pat su didžiuliu arbūzu rankose tinklininkus aplankė Stoniškių seniūnijos seniūnė Dalia Alkimavičienė.

Vakarojimas prie laužo, žaibai ir lietus neišgąsdino stovyklautojų. Buvo labai gerai pasiruošta tokiam orui: didelė palapinė, kuri apsaugojo nuo lietaus ir generatorius, kuris suteikė šviesos ir muzikos. Už visa tai dėkojame Stoniškių seniūnijai.

Dėkojame aktyviausiai mamytei Neringai Merkelienei, kuri ištvermingai ir kantriai buvo su mumis visą laiką kartu.

Gerai suplanuotas laikas, puikus vadovavimas, šaunus tinklininkų kolektyvas gali įveikti karštį tinklinio aikštelėje ir nakties lietų gamtos apsuptyje.