Lietuvos jaunių imtynių  čempionatas Anykščiuose

Toliau tęsiasi 2021 m. Lietuvos graikų-romėnų, laisvųjų  ir moterų imtynių  įvairių amžiaus grupių čempionatų maratonas.

Balandžio 30 dieną Anykščių sporto centre jėgas išbandė visų trijų imtynių rūšių jauniai – čia vyko 2021 m. Lietuvos jaunių imtynių  čempionatas.

Laisvųjų imtynių mokytojo Antano Merkevičiaus auklėtiniams šios varžybos vėl buvo sėkmingos – broliukai Lukas (45 kg) ir Audrius ( 60 kg) Dovydovai savo svorio kategorijose iškovojo aukso ir sidabro medalius. Audrius šiais mokslo metais sportinį meistriškumą tobulina Šiaulių sporto gimnazijoje.

Tikrų kovotojų charakterius ant imtynių kilimo demonstravo ir Pagėgių savivaldybės komandos garbę čempionate gynę Gabrielius Lacis, Ignas Pocevičius ir Vilius Jonelaitis, tačiau dėl patirties stokos vaikinai buvo priversti nusileisti labiau patyrusiems vyresniems čempionato varžovams ir šį kartą liko be čempionato apdovanojimų.

Ateinantį penktadienį (gegužės 7 dieną) Šiaulių sporto centre ,,Atžalynas“ vyks 2021 m. Lietuvos vaikų U11 imtynių čempionatas. Jame varžysis jauniausi Lietuvos imtynininkai – daugumai iš jų tai bus pirmosios respublikinės varžybos.

Linkime, kad Pagėgių savivaldybės meno ir sporto mokyklos jauniausiems imtynininkams šis čempionatas būtų sėkmingas.