Lietuvos laisvųjų imtynių jaunių ir vaikų žaidynės

Pagėgių savivaldybės meno ir sporto mokyklos mokiniai su  treneriu Antanu Merkevičiumi spalio 9 d. vyko į Kelmę, kur dalyvavo Lietuvos laisvųjų imtynių vaikų ir jaunių žaidynėse, kartu su jaunaisiais imtynininkais iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Alytaus, Druskininkų, Jonavos, Vilkaviškio, Radviliškio, Raseinių ir Kelmės.

Vaikų amžiaus grupėje kovojo 94 jaunieji imtynininkai, gimę 2009-2012 metais. Šioje grupėje Pagėgių meno ir sporto mokyklos atstovai iškovojo 3 apdovanojimus: Matas Ūselis (+80 kg) pelnė sidabro, o Juozas Petkevičius (41 kg) ir Tajus Kasiliauskas (29 kg) – bronzos medalius.

Jaunių amžiaus grupėje kovojo 58 imtynininkai, gimę 2005-2008 metais. Šioje amžiaus grupėje sidabro medalį iškovojo Lukas Dovydovas (45 kg), o žaidynių čempionu tapo jo brolis Audrius Dovydovas (60 kg), dabar sportinį meistriškumą keliantis Šiaulių sporto gimnazijoje.

Varžybose taip pat dalyvavo: Domantas Molis, Tomas Feiferis, Dojus Kasiliauskas, Aidas Feiferis, Gvidas Mockevičius, Pijus Ūselis.

Sveikiname prizininkus! Džiaugiamės ir didžiuojamės!