Lengvaatlečiai džiugina puikiais rezultatais

Sausio 7 dieną Klaipėdoje vyko Lietuvos rajonų jaunių ir jaunimo lengvosios atletikos čempionatas, kuriame dalyvavo dvi Pagėgių savivaldybės meno ir sporto mokyklos lengvaatletės.
Gintarė Nagrockaitė šuolio į tolį rungtyje nušoko 4,8 m ir iškovojo 3-ąją vietą bei teisę dalyvauti Lietuvos Lengvosios atletikos čempionate.
Eva Merkelytė šuolio į tolį rungtyje liko 13-ta, jos rezultatas 3,77m.
Sausio 12-13 dienomis Pagėgių savivaldybės meno ir sporto mokyklos lengvaatlečiai, lydimi trenerės Alvyros Jankantienės, vyko į Lietuvos vaikų lengvosios atletikos varžybas ,,Žemaitijos taurė 2022”, į I etapą.
Varžybose pagėgiškius lydėjo sėkmė – Danielius Puodžiūnas 600m bėgime (1:57,01) iškovojo pirmąją vietą , Erikas Merkelis 200m bėgime (31.22) laimėjo antrąją vietą, o Eimantas Žiogas šuolio į tolį rungtyje nušokęs 4,07m iškovojo 3-iąją vietą. 1
Luka Lukošiūtė 600m bėgime, startavusi su metais vyresnėmis bėgikėmis, pagerino savo asmeninį rezultatą (2:09,50s) ir užėmė 8 vietą. Urtė Kalnaitytė 200m bėgime užėmė 9 vietą.
Kiti rezultatai: Paulina Vilkytė (šuolis į tolį) -10 vieta, Greta Alesiūtė (60m) ir Žemyna Malinauskaitė (200m) – 17 vieta.
Jaunučių grupėje šauniai pasirodė Nojus Kalnaitis – šuolio į aukštį rungtyje įveikęs 1.45m pakeltą kartelę, jis iškovojo 2-ąją vietą.
Septintas vietas iškovojo Julija Rindokaitė (šuolis į aukštį) ir Eimantas Barkauskas (šuolis į tolį), dešimtas vietas iškovojo Gabija Kašėtaitė (60m) ir Julius Urbonas (šuolis į aukštį).
Jaunių grupėje 5 vietą šuolio į aukštį rungtyje (1,35m) iškovojo Eva Merkelytė. Orestas Puodžiūnas (60m) liko keturioliktas.
Dar du varžybų etapai vaikų laukia vasario ir kovo mėnesiais. Po finalinio etapo išaiškės atskirų rungčių lyderiai, kuriems bus išdalintos Žemaitijos taurės.