Tauragės apskrities meno mokyklų festivalis ,,Pokštai 2023‘‘

Kovo 24 dieną Tauragės Pilyje vyko labai linksmas, išradingas ir smagus Tauragės apskrities meno mokyklų festivalis ,,Pokštai 2023‘‘, kuriame savo originaliais ir muzikaliais pasirodymais visus džiugino jaunieji pokštininkai iš Tauragės, Jurbarko, Šilalės ir Pagėgių meno mokyklų.
Mūsų mokyklos pasirodymą pradėjo solistė Melita Poškaitė (mokytoja Regina Pilkionienė, koncertmeisterė Nadežda Snigir), kuri padainavo linksmą ,,Juokų dainą‘‘.
Fortepijoninis duetas – Kotryna Norkutė ir Evita Pilkionytė (mokytojos Nadežda Snigir ir Evelina Norkienė) energingai ir teatrališkai atliko pjesę ,,Liūtai ir tigrai‘‘.
Merginų vokalinis ansamblis (mokytojas Regina Pilkionienė) su puikia nuotaika padainavo dainą ,,Kiemo broliai‘‘.
Fortepijoninis duetas – Henrieta Mišeikytė ir Ieva Jančauskaitė (mokytoja Marina Dvarvitene) šauniai akompanavo jungtinei visų mokyklų šokių grupei, kurie linksmai šoko ,,Letkį‘‘
Po labai nuotaikingo, draugiško ir jaukaus koncerto visi jaunieji atlikėjai buvo apdovanoti specialiomis nominacijomis, mokytojai – padėkos raštais, visų laukė smagus pasibuvimas prie vaišių stalo bei staigmena – muzikos ir šviesų instaliacija ,,Deivių giesmės‘‘ Pilies kiemelyje.
Nuoširdžiai dėkojame Tauragės meno mokyklos komandai bei jos vadovei Jolantai Kazlauskienei ir jau galvojame kaip pokštausime kitais metais!