Instrumentinių pjesių koncertas – konkursas ,,Su meile muzikai‘‘

Gegužės 9 d. mokyklos aktų salėje vyko instrumentinių pjesių koncertas – konkursas ,,Su meile muzikai‘‘.

Instrumentines pjeses atliko 28 mokiniai, kuriuos ruošė 6 mokytojai. Jaunieji atlikėjai pilnai salei klausytojų dovanojo puokštę gražios muzikos.

Po koncerto – konkurso visi buvo apdovanoti I, II ir III vietos statulėlėmis.

Chorinio dainavimo pradinio muzikavimo klasių mokinių grupėje I vieta buvo įvertinta Aisva Šegždaitė, II- Melita Poškaitė, III – Agota Andriušaitytė.

Chorinio dainavimo pagrindinio muzikavimo klasių mokinių grupėje  I vieta atiteko Evitai Pilkionytei ir Matui Sragauskui, II – Gabijai Oberauskaitei, Kotrynai Norkutei ir  Rugilei Jonelytei, III – Kamilei Putytei, Gabijai Račkauskaitei ir Gabijai Gudaitytei.

Fortepijono, akordeono ir varinių pučiamųjų instrumentų  pradinio muzikavimo klasių mokinių grupėje I vieta buvo įvertintas Rolandas Gečas, II – Urtė Jurkūnaitė, Patricija Budrikaitė, Henrieta Mišeikytė ir Augustas Šturma, III – Ieva Jančauskaitė, Daniel Panin, Erikas Maksimas Fadejev ir Emilis Marunčenko.

Fortepijono, akordeono ir varinių pučiamųjų instrumentų  pagrindinio muzikavimo klasių mokinių grupėje I vietos statulėlės buvo įteiktos Andrėjai Jankauskaitei ir Julijai Paleckytei, II – Augustei Sauspreikšytei, Erikui Pociui, Smiltei Grabauskytei ir Eimantui Lukošiui, III – Emilijai Lacytei ir Dominykui Vasiliauskui.

Mokyklos direktorė Evelina Norkienė pasidžiaugė puikiais, muzikaliais ir išbaigtais mokinių pasirodymais bei užaugusiu jų muzikiniu lygiu, dėkojo mokytojams už profesionalų darbą, o tėveliams – už savo vaikų palaikymą ir skatinimą eiti muzikos keliu.