Tradicinė bėgimo šventė „Pagėgių labirintai”

Birželio 5 d. poilsio erdvėje už Pagėgių Kultūros centro vyko  tradicinė mokyklos  bėgimo šventė ,,Pagėgių labirintais‘‘, skirta Olimpinei dienai paminėti. Visi 68 į šventę susirinkę dalyviai buvo suskirstyti į amžiaus grupes ir varžėsi skirtingo ilgio distancijose.

Kategorijoje ,,Tėvai su kūdikiais vežimėliuose‘‘  pirmąją vietą iškovojo tėtis Kostas Bardzilauskas su savo mažąja dukrele, II vietą –  Eva Merkelytė su savo sesute Leila, III – Dangira Dikmonė su savo dukrele Vakare. Distanciją sėkmingai įveikė Gintarė Letinauskienė su savo sūneliu Marku ir Živilė Kasiliauskienė su savo  dvynukais – Luku ir Matu.

Ikimokyklinukų grupė buvo gausiausia – distanciją įveikė 14 mažųjų bėgikų. Tarp mergaičių I vietą iškovojo Kornelija Kybartaitė,  antra liko Justina Puodžiūnaitė, tarp berniukų greičiausias buvo Herkus Liudas, antras atbėgo Joris Vaitkus, trečias – Matas Oberauskas.

7-10 m. mergaičių grupėje pirma atbėgo  Liepa Musvydaitė, antra – Gustė Valinčiūtė, trečia – Patricija Budrikaitė, berniukų grupėje nenugalimas buvo Juozas Marozas, antras – Domas Liudas, trečias – Daniel Panin.

11-14 m. mergaičių grupėje I vietą iškovojo Luka Lukošiūtė , II – Emilija Lacytė, III – Augustė Miliauskaitė, berniukų grupėje greičiausias buvo Danielius Puodžiūnas, antras atbėgo Erikas Merkelis, trečias – Mantas Vaisėta.

15-18 m. grupėje buvo tik viena mergina – Eva Merkelytė, kuri ir iškovojo I vietą. Vaikinų šioje grupėje nebuvo.

19-34 m. amžiaus grupėje dalyvavo 4 moterys.  I vietą iškovojo Greta Musvydienė, II – Liudmila Fetingienė, III – Gintarė Volskienė. Distanciją sėkmingai įveikė Inga Zajančauskienė. Vyrų šioje amžiaus grupėje nebuvo.

35 m. ir daugiau amžiaus grupėje tarp moterų greičiausia buvo Ieva Liudienė, antra atbėgo Kristina Kolyčienė, trečia – Raimonda Oberauskienė. Tarp vyrų  greičiausias buvo Antanas Musvydas, antras atbėgo Rimantas Puodžiūnas.

Visi bėgimo šventės dalyviai buvo apdovanoti I-II-III vietos ir dalyvių medaliais, kuriuos įteikė mokyklos direktorė Evelina Norkienė.

Nuoširdžiai dėkojame lengvosios atletikos trenerei Alvyrai Jankantienei už šventės organizavimą,  mokytojams – už pagalbą vykdant renginį, Gintarui – už įgarsinimą ir muziką bei visiems bėgimo dalyviams už puikią nuotaiką bei sėkmingai įveiktas distancijas!

Kitais metais vėl bėgsime Pagėgių labirintais!