Skrybėlėti ir orūs

Spalio 2 d. Pagėgių kultūros centre vyko bendras Kultūros centro ir mūsų mokyklos renginys ,,Skrybėlėti ir orūs‘‘, skirtas tarptautinei pagyvenusių žmonių dienai paminėti.

Renginio metu mokyklos direktorė Evelina Norkienė pristatė Pagėgių savivaldybėje pradedamą vykdyti neformaliojo suaugusiųjų švietimo veiklą bei jos koordinatorę Jolitą Šeputienę.

Senjorai, skrybėlėti ir orūs, jaukiai įsitaisę prie vaišių staliukų dalyvavo smagioje viktorinoje, klausėsi mokinių koncerto, demonstravo madas, o drąsiausieji net dainavo karaoke.

Mokyklos akordeonistų duetas – Julija Paleckytė ir Erikas Maksimas Fadejevas (mokytoja Ona Parnarauskienė), pianisčių ansamblis – Ieva Jančauskaitė ir Henrieta Mišeikytė (mokytoja Marina Dvarvitene), ukulėlių ansamblis – Ieva Jančauskaitė, Kotryna Norkutė, Evita Pilkionytė, Vanesa Juškevičiūtė, Rugilė Jonelytė, Gustė Ramanauskaitė (vadovė Virginija Bubelienė), solistė Darija Šegždaitė ir jos mokytoja Regina Pilkionienė dovanojo gražų koncertą, kuriuo paminėjo ne tik pagyvenusių žmonių dieną, bet ir tarptautinę muzikos dieną.