Muzikinė popietė ,,Muzikinės pavasario spalvos – dainuoju ir sau akompanuoju‘‘

Balandžio 25 d. mokyklos aktų salėje vyko labai jauki, muzikali ir nuotaikinga popietė ,,Muzikinės pavasario spalvos – dainuoju ir sau akompanuoju‘‘.

Šis renginys jau tapo mūsų mokyklos tradiciniu renginiu – vyko trečiąjį kartą.

Renginio tikslas – išmokyti vaikus groti ne tik sudėtingus įvairių kompozitorių kūrinius, bet ir mokėti instrumentu pritarti sau bei kitiems dainuojant bet kokią dainą – parinkti tinkamas funkcijas, grojimo manierą, techniką ir t.t.

Ruošdamiesi tokio tipo renginiui jau trečią kartą, matome, kad šie įgūdžiai puikiai praverčia kasdieniniame gyvenime – vaikai drąsiai muzikuoja patys, su draugais, įvairiuose mokyklos renginiuose su klasiokais.

Popietę labai žaismingai ir charizmatiškai vedė mokytoja Virginija Bubelienė. Mokiniai vienas po kito ėjo prie fortepijono, atliko savo dainas, o žiūrovai, žiūrėdami į dainų žodžius ekrane, noriai ir skambiai įsitraukė į dainavimą. Vyko tikras gyvos muzikos karaoke vakaras!

Popietės pabaigoje mokyklos direktorė Evelina Norkienė visus apdovanojo baltuoju šokoladu ir padėkojo mokiniams bei jų mokytojams už nuostabias pavasarines muzikines spalvas.