Koncertas „Pakylėk iki dangaus”

Gegužės 5 d.  Pagėgių Šv. Kryžiaus bažnyčioje po mišių Pagėgių savivaldybės meno ir sporto mokyklos muzikos skyriaus mokiniai ir jų mokytojai dovanojo koncertą, skirtą Mamos dienai.

,,Mama  yra kūrėja.  Ji gali vaiką pagimdyti, juo rūpintis  ir  užauginti. Ji gali  savo vaiką pažinti, atskleisti jo talentus ir pakylėti jį iki dangaus…‘‘ – tokiais žodžiais koncertą pradėjo renginio vedėja – Ingrida Jokšienė, kuri   skyrė daug gražių žodžių ir eilių mamoms.

Koncerte dainas mamai dovanojo mišrūs vaikų ir jaunimo vokaliniai ansambliai, solistai Gabija Sragauskaitė ir Rokas Kondrotas,  akordeono melodija bažnyčią užliejo Kamilė Freitakaitė, trombono ir trimito garsais bažnyčios skliautus drebino Eimantas Lukošius ir Lukas Petkevičius, šeimyninis duetas- brolis ir sesuo Matas ir Gabija Sragauskai pianinu atliko džiazinę pjesę. Renginio  pabaigoje nuskambėjo daina ,,Mama, pakylėk iki dangaus‘‘,  kurią atliko mokytoja Regina Pilkionienė ir jos mokiniai.  Koncertui mokinius ruošė mokytojai: Regina Pilkionienė, Ona Parnarauskienė,  Sigitas Stankus,  Nadežda Snigir, Marina Dvarvitene ir Evelina Norkienė.

Kunigas Kazys Žutautas dėkojo  visiems atlikėjams ir jų mokytojams už  jausmingą, profesionalų ir gražų koncertą. Mokyklos direktorė Evelina Norkienė dėkoja koncerto vedėjai – Pagėgių savivaldybės Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus specialistei Ingridai Jokšienei, garso operatoriui Pauliui Žvirbliui ir Pagėgių Kultūros centrui už garso aparatūrą.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Parašykite komentarą