Rugsėjo mėnesio laisvųjų imtynių varžybos

 

Lietuvos Graikų-Romėnų, laisvųjų ir moterų imtynių jaunių  čempionatas Klaipėdoje

 

2020 m. rugsėjo 4-5 d. Klaipėdoje vyko Lietuvos Graikų-Romėnų, laisvųjų ir moterų imtynių jaunių  čempionatas, kuriame dalyvavo keturi Pagėgių savivaldybės meno ir sporto mokyklos imtynininkai su treneriu Antanu Merkevičiumi.  Savo svorio kategorijose Lukas Dovydovas, Ignas Pocevičius ir Gabrielius Lacis užėmė  III-ąsias vietas.

Tarptautinis laisvųjų imtynių vaikų ir jaunių turnyras Vilniuje

 

2020 m. rugsėjo 20 d. Tarptautiniame laisvųjų imtynių vaikų ir jaunių turnyre Vilniuje dalyvavo Pagėgių savivaldybės meno ir sporto mokyklos mokiniai Ignas Vaidžiulis, Juozas Petkevičius ir Matas Ūselis su mokytoju Antanu Merkevičiumi. Savo svorio kategorijoje Ignas Vaidžiulis užėmė III-ją vietą.

 

 

Lietuvos laisvųjų imtynių vaikų U11 ir U9 čempionatas Šiauliuose

 

2020 m. rugsėjo 25 d. į Šiaulius į  Lietuvos laisvųjų imtynių vaikų U11 ir U9 čempionatą nuvyko 12 Pagėgių savivaldybės meno ir sporto mokyklos jaunųjų imtynininkų, kuriuos lydėjo treneris Antanas Merkevičius.

Jauniausiųjų imtynininkų tarpe III-ąją vietą užėmė Tomas Feiferis 38 kg. svorio kategorijoje I- ąją vietą laimėjo Ignas Vaidžiulis, III-ąją vietą užėmė Juozas Petkevičius. 66 kg. Svorio kategorijoje II-oji vieta atiteko Matui Ūseliui, III-oji –Pauliui Juškevičiui.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Parašykite komentarą